There is nothing to show here!
Slider with alias zomerfit_kunstgras-f-1 not found.

Toonaangevend in het leggen van graszoden

Van Lokven Tuinen is een toonaangevende naam als het gaat om het leggen van graszoden. Deze specialist begint met een grondige voorbereiding. Eerst wordt de bestaande vegetatie verwijderd en de grond geëgaliseerd. Vervolgens wordt de bodem verrijkt met organische compost en bemesting voor een gezonde groei.

 

Daarna is het tijd voor het leggen van de graszoden zelf. Van Lokven Tuinen zorgt ervoor dat de zoden strak tegen elkaar aanliggen om onkruidgroei te voorkomen. Ze houden rekening met de overlap en snijden de zoden nauwkeurig bij voor een naadloze afwerking. Het aanstampen van de zoden zorgt voor een goede hechting met de bodem.

 

Belangrijk is om de graszoden direct na het leggen goed te bewateren. Van Lokven Tuinen adviseert regelmatig en diep water geven om de wortels te stimuleren. Gedurende de eerste weken moeten mensen voorzichtig zijn en het gras niet betreden om beschadiging te voorkomen.

 

Van Lokven Tuinen biedt ook advies over het juiste onderhoud, zoals maaien, bemesten en beluchten. Met hun expertise en toewijding garanderen ze een weelderig gazon dat jarenlang meegaat. Kies voor Van Lokven Tuinen voor een prachtig, groen resultaat bij het leggen van graszoden.