fbpx

Op zoek naar een hovenier in Boekel?

Bent u op zoek naar een hovenier in Boekel die écht naar uw wensen luistert? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Voor alles wat uw tuin aangaat staan wij voor u klaar! Of dit nu gaat om om de aanleg van een vijver, grasveld of sierbestrating tot aan het verzorgen van een houten overkapping en elektriciteit aanleggen. Bij Van Lokven Tuinen maken we van uw tuin een droomtuin. 

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waar u ons als hovenier in Boekel voor in kunt schakelen

Voor alles wat uw tuin aangaat kunt u ons als hovenier inschakelen. Van het maken van een tuinontwerp, het aanleggen van een nieuwe tuin, vijver of sierbestrating tot aan tuinonderhoud.

Tuinaanleg van A-Z door onze hovenier bij u in Boekel

Van Lokven Tuinen zorgt voor een complete aanleg van A-Z. Van het tuinontwerp tot en met het grondwerk, het leggen van de bestrating en het inrichten van de tuin met beplanting en eventueel een vijver of houten overkapping. Hiervoor gebruiken wij altijd de beste materialen en beplantingen. De planten die u kiest leveren wij altijd met garantie. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat er gaat gebeuren.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Houtwerk en schuttingen

Houtwerk zoals houten overkappingen, schuttingen. vlonders, veranda’s en tuinhuisjes zijn erg populair. Het is tijdloos, duurzaam en smaakvol. De natuurlijke, warme en rustige uitstraling van hout maakt voor ieder wat wils mogelijk. Daarbij heeft dit natuurproduct een hoge duurzaamheid en het is heel onderhoudsvriendelijk. Laat uw wensen aan ons horen en wij zorgen voor een houtwerk op maat. 

Gazon en kunstgras

Ook voor de aanleg van een gazon of kunstgras kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag welke soort het beste bij uw wensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld het onderhoud van gras door ons laten uitvoeren. Bij kunstgras is er uiteraard geen onderhoud nodig. 

Neem contact op met de hovenier uit Boekel

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Onze werkwijze

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Vervolgens nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Graag komen we dan ook vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken. Dit is geheel gratis. Wanneer deze akkoord is, dan zetten wij de werkzaamheden in gang.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Boekel