fbpx

Van Lokven Tuinen is hét hoveniersbedrijf in Boxmeer die uw droomtuin kan waarmaken van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Onze hoveniers luisteren naar uw wensen. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent! Zou u graag de mogelijkheden met ons willen bespreken? Neem ten alle tijden contact met ons op.

Hulp nodig bij uw tuin?

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een plek is waar u tot rust kan komen en kan genieten in de lente, zomer, herfst en winter. De hoveniers van Van Lokven Tuinen helpen graag om uw droomtuin waar te maken. Wij zijn in bezit van de beste materialen zodat we kwalitatief werk kunnen leveren. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat er gaat gebeuren. Natuurlijk kunt u ons ook de tuin laten onderhouden. We zijn meer dan alleen uw hovenier in Boxmeer. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Hovenier in Boxmeer nodig? Schakel met Van Lokven Tuinen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een hovenier in Boxmeer? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Van Lokven Tuinen maakt uw droomtuin

Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar als hovenier in Boxmeer voor het tuinonderhoud van uw tuin, park of gazon. Wij weten hoe en wanneer we welke planten, hagen en bomen we onder handen moeten nemen. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen! Graag komen we dan ook vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken. Dit is geheel gratis. Wanneer deze akkoord is, dan zetten wij de werkzaamheden in gang.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Uden