fbpx

Bent u woonachtig in Cuijk en zoekt u iemand die professioneel uw tuin kan verzorgen? Van Lokven Tuinen is actief in Cuijk en heeft hoveniers beschikbaar die u kunnen helpen. U kunt bij onze hoveniers in Cuijk rekenen op veel ervaring, advies en creativiteit. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin goed verzorgd wordt of dat u een tuin krijgt die u voor ogen heeft. Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinen. Voor vragen kunt u gerust contact opnemen.

Wij zijn uw hovenier in Cuijk

Zou u graag uw complete tuin in handen willen leggen van onze hoveniers? Bij Van Lokven Tuinen verzorgen we uw complete tuin. Onze hovenier in Cuijk maakt gebruik van professioneel materiaal zodat uw tuin goed opgeleverd kan worden. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen.

 

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Voor tuinaanleg in Cuijk kunt u bij ons terecht!

Geen enkele tuin is hetzelfde en vraagt dan ook telkens weer om veel aandacht. Hierdoor hebben onze hoveniers in Cuijk genoeg ervaring om uw tuin aan te pakken. Onze werkzaamheden bij tuinaanleg zijn: tuinontwerp, grondwerkzaamheden, sierbestrating, vijver aanleggen, schutting plaatsen en ga zo maar door. Onze diensten en service zijn zo uiteenlopend, dat we vrijwel alles in en rondom uw tuinaanleg kunnen realiseren. U kunt bij ons rekenen op een betrouwbare en volledige service.

Waarom kiezen voor Van Lokven Tuinen?

Is het tijd om uw tuin aan te pakken? Wij komen graag bij u langs. Samen met u gaan we aan de slag voor het beste resultaat. Onze hovenier in Cuijk luistert naar uw wens en geeft advies op basis van zijn expertise. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! U kunt online een offerte op maat aanvragen zodat u een kostenplaatje heeft. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

​​

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Oss