fbpx

Een prachtig aangelegde tuin waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vrije tijd zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen? Schakel Van Lokven Tuinen in! Wij zijn dé hovenier in regio Drunen die van die droom werkelijkheid maakt.

Onze diensten

De jarenlange ervaring en de uitgesproken passie voor mooie tuinen zorgen ervoor dat wij als hovenier in Drunen van werkelijk iedere tuin een echte oase van rust kunnen maken. U vindt hieronder alvast een greep uit het veelzijdige aanbod:

  • Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud
  • Aanleggen van bestrating
  • Opzetten van houten tuinwerk
  • Aanleggen van vijvers
  • Plaatsen van overkappingen
  • Bouwen van veranda’s en tuinhuizen

Uw tuin wordt de tuin van uw dromen en daar stelt hoveniersbedrijf Drunen alles voor in het werk.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem vandaag nog contact op met hoveniersbedrijf Drunen

Droomt u al lange tijd van die mooie tuin die u in gedachten heeft, maar bent u er nog niet toegekomen die droom ook werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact op met Van Lokven Tuinen en maak alvast een eerste afspraak. Wij komen graag bij u langs voor verdere informatie en een heldere offerte zonder kleine lettertjes. U zult ervan versteld staan wat de mogelijkheden voor uw tuin zijn waar u binnenkort volop van kunt genieten.

Onze troeven

Kies voor een hovenier uit regio Drunen voor een aanpak op maat van uw project en van uw wensen. Tijdens een eerste bezoek wordt uw tuin volledig opgemeten en wordt geluisterd naar wat uw wensen zijn. Op basis daarvan geeft uw hovenier u graag alle mogelijkheden specifiek voor uw tuin en krijgt u bovendien ook een geheel vrijblijvende offerte. Beslist u de werken te laten uitvoeren, dan kunt u rekenen op een professionele aanpak volgens de gemaakte afspraken.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Drunen