fbpx

Zoekt u een ervaren en deskundige hovenier in Druten  en omstreken? Stop gerust met zoeken want Van Lokven Tuinen kan u helpen. Wij kunnen u ondersteunen bij alles wat gaat om uw tuin. Wij streven ernaar om u een droomtuin te geven die u in gedachte heeft.  Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent. Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Van Lokven Tuinen is hét hoveniersbedrijf in Druten

Een tuin die seizoen klaar is? Daar zorgen onze hoveniers voor. Wij vinden het belangrijk om uw tuin naar wens te verzorgen. De hoveniers van Van Lokven Tuinen doen meer dan alleen tuinonderhoud. U kunt ons ook inschakelen voor tuinontwerp, sierbestrating en houtwerk voor de tuin. Onze hoveniers hebben veel kennis en ervaring op het gebied van schuttingen, veranda’s en overkappingen. Ook voor het maken van een prachtige, natuurlijke vijver kunt u een beroep doen op een van onze hoveniers. We komen graag bij u langs om alle wensen te bespreken en uw tuin te bekijken.

 

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Zou u graag willen weten wat er allemaal mogelijk is? Bespreek uw wensen met onze hovenier in Druten. Met onze ervaring en vakkennis kunnen wij goed adviseren. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar als hoveniersbedrijf in Druten. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen! Benieuwd wat het allemaal gaat kosten? U kunt online een offerte op maat aanvragen. Zo heeft u van te voren een prijsindicatie.

Schakel ons in voor tuinaanleg in Druten

Hulp nodig bij uw tuinaanleg? De hoveniers in Druten helpen je graag. We betrekken u graag in ons proces en daarom heeft u altijd het laatste woord en beginnen we pas bij uw goedkeuring. We gaan samen met u aan de slag voor het beste resultaat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

​​

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Oss