fbpx

Op zoek naar een hovenier of tuinman in Erp?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, sierbestrating, tuinonderhoud, overkapping plaatsen, kunstgras leggen, veranda’s bouwen, tuinhuizen bouwen, vijvers aanleggen en schuttingen plaatsen in de regio Erp? Dan bent u bij Van Lokven tuinen aan het juiste adres. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Wij luisteren graag naar al uw wensen.  Neem snel contact op met onze specialisten. 

Een hovenier in de regio Erp

Het belangrijkste vinden wij dat u ontzorgt wordt en heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. Dus ook wanneer u niet zulke groene vingers heeft of simpelweg niet veel tijd heeft om uw tuin te onderhouden, dan kunt u ons inschakelen. Van Lokven is een hovenier die echt luistert naar uw wensen. Onze specialisten staan graag voor u klaar als het gaat om een droomtuin te maken waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Hovenier Erp nodig? Neem contact met ons op!

Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Bent u erg benieuwd naar alle mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Erp? Neem dan gerust contact met ons op.  Voor persoonlijk advies op maat kunt u ook bij ons terecht. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

De voordelen van uw hovenier Erp

Van Lokven tuinen is een hoveniersbedrijf in Erp. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft. Wij hebben alle voordelen voor u onder elkaar gezet.

  • Wij ontzorgen u van A tot Z. Wij verzorgen dus ook de elektra.
  • Persoonlijke service & advies
  • We komen onze afspraken altijd na
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan. U kunt ook altijd de mogelijkheden bespreken met onze specialisten.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Uden