fbpx

Hovenier Geldermalsen

Op zoek naar een hovenier in Geldermalsen?

Uw tuin laten opknappen door echte vakmensen? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Bij ons kunt u rekenen op hoveniers met veel werkervaring en betrouwbaar advies. Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinen. Dankzij Van Lokven Tuinen kunt u genieten van een prachtige tuin. Schakel snel onze hovenier in Geldermalsen in en maak een afspraak.

Ook voor tuinaanleg in Geldermalsen zit u bij ons goed

Een nieuwe tuin aanleggen? Er komt meer bij kijken dan u denkt. Onze hoveniers maken als eerst een tuinontwerp om u op de hoogte te brengen. U heeft bij ons het laatste woord en we betrekken u graag in het proces. Wij halen uw tuin zorgvuldig en netjes leeg met deskundige grondwerkzaamheden om vervolgens met een goed voorbereide start te beginnen aan uw tuinaanleg in Geldermalsen. Meer informatie nodig? Bel ons direct. 

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem snel contact op met de hoveniers in Geldermalsen

De hoveniers in Geldermalsen zijn voor alles inzetbaar. Wij maken het voor u graag in orde. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen onze hoveniers uw droomtuin waarmaken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Wij zijn hét hoveniersbedrijf in Geldermalsen 

U kunt naast tuinaanleg en tuinontwerp ook bij ons terecht voor tuinrenovatie, sierbestrating, tuinonderhoud en houtwerk voor in de tuin. Wij willen graag een fijne omgeving voor u creëren zodat u extra kunt genieten. Wij begrijpen heel goed dat er belangrijkere taken zijn dan een tuin te onderhouden. De hoveniers van Van Lokven Tuinen willen u graag op dit gebied ontzorgen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw tuin onderhouden. Een bijgewerkte tuin in elk seizoen is fijn toch? Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Uden