fbpx

Uw allround hovenier Gemert

Zoekt u een betrouwbare en ervaren hovenier Gemert? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Hoewel we gevestigd zijn in Heesch, leveren we onze diensten en service ook in Gemert. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinonderhoud tot sierbestrating. Voor alles wat uw tuin aan gaat kunt u Van Lokven Tuinen inschakelen. 

Dé hovenier Gemert voor tuinaanleg

U kunt ons als hovenier ook inschakelen voor uw tuinaanleg in Gemert inclusief sierbestrating, struiken, bomen en planten. Of u nu een volledige nieuwe tuin wilt aanleggen of alleen nieuwe sierbestrating wilt, bij Van Lokven Tuinen kunt u voor alles terecht wat uw tuin aan gaat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de verlichting van uw tuin verzorgen. Naast sierbestrating en uw tuin aanleggen kunnen we ook een vijver of een zwembad aanleggen. U kunt door ons ook kunstgras laten leggen. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Een hovenier Gemert voor uw tuinontwerp?

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten of heeft u net een nieuwbouw huis gekocht? Dan kunt u onze hulp inschakelen voor een tuinontwerp op maat. Wij komen graag bij u langs in Gemert zodat we uw wensen kunnen bespreken. Samen bekijken we de mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren. Of het nu om een tuinontwerp voor een dakterras, stadstuin of luxe tuin gaat. Wij kunnen als hovenier Gemert voor iedere tuin in de regio een tuinontwerp op maat maken. 

Neem contact op met dé hovenier in Gemert

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Hoveniersbedrijf Gemert met liefde voor tuinieren

Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar als tuinman voor het tuinonderhoud van uw tuin, park of gazon. Wij weten hoe en wanneer we welke planten, hagen en bomen we onder handen moeten nemen. Ook het zware, onaangename en tijdrovende werk nemen we u uit handen, zoals hogedrukreiniging en het verwijderen van mosgroei. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier in Gemert