fbpx

Realiseer uw droomtuin met dé hovenier van Helmond

Met uw hovenier in Helmond de tuin van uw dromen realiseren? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinonderhoud tot sierbestrating. Voor alles wat uw tuin aan gaat kunt u Van Lokven Tuinen inschakelen. Een prachtig tuinpad van waaltjes of klinkers laten aanleggen? Of een natuurlijke houten vlonder plaatsen? Van Lokven is meer dan alleen uw tuinman Helmond, het is dé allround hovenier die uw droomtuin van A tot Z kan verzorgen.

Dé hovenier Helmond voor tuinaanleg en sierbestrating

U kunt ons als hovenier ook inschakelen voor uw tuinaanleg Helmond inclusief sierbestrating, struiken, bomen en planten. Of u nu een volledige nieuwe tuin wilt aanleggen of alleen nieuwe sierbestrating wilt, bij Van Lokven Tuinen kunt u voor alles terecht wat uw tuin aan gaat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de verlichting van uw tuin verzorgen. Naast sierbestrating en uw tuin aanleggen kunnen we ook een vijver of een zwembad aanleggen. U kunt door ons ook kunstgras laten leggen. We zijn meer dan alleen uw tuinman Helmond. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Een hovenier Helmond voor uw tuinontwerp?

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten of heeft u net een nieuwbouw huis gekocht? Dan kunt u onze hulp inschakelen voor een tuinontwerp op maat. Wij komen graag bij u langs in Helmond zodat we uw wensen kunnen bespreken. Samen bekijken we de mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren. Of het nu om een tuinontwerp voor een dakterras, stadstuin of luxe tuin gaat. En of uw oude tuin eerst leeggehaald moet worden en kundig grondverzet nodig is. Wij kunnen als hovenier Helmond voor iedere tuin in de regio een tuinontwerp op maat maken. 

Neem contact op met dé hovenier in Helmond

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Tuinaanleg Helmond vanuit liefde voor tuinieren

Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar als hovenier voor het tuinonderhoud van uw tuin, park of gazon. Wij weten hoe en wanneer we welke planten, hagen en bomen we onder handen moeten nemen. Ook het zware, onaangename en tijdrovende werk nemen we u uit handen, zoals hogedrukreiniging en het verwijderen van mosgroei. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen! Van aanleg tot onderhoud verzorgen wij alles tot in de puntjes. Zo ook voor bijvoorbeeld een houten tuinhuis of veranda. Tuin houtwerk doet het dan ook altijd goed. Wij kunnen diverse soorten houtwerk voor uw tuin in Helmond ontwerpen, zoals vlonders, tuinhuisjes, pergola’s, schuttingen, overkappingen of veranda’s. 

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier in Gemert