fbpx

Heeft u ondersteuning nodig bij het onderhoud van uw tuin in Kerkdriel? Van Lokven Tuinen kan u daarbij helpen. Onze hoveniers luisteren naar uw wensen en voeren deze met precisie uit. Wij hebben voor alles een oplossing en daarom zijn wij het hoveniersbedrijf in Kerkdriel! Heeft u specifieke vragen of wilt u meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op.

Van Lokven Tuinen is uw hovenier in Kerkdriel

Dankzij van Lokven Tuinen kunt u uw droomtuin waarmaken. We begrijpen heel goed dat niet iedereen groene vingers heeft en daarom staan onze hoveniers in Kerkdriel graag voor u klaar. Voor grote of kleine klussen kunt u bij ons terecht. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent. U kunt bij Van Lokven Tuinen ook kiezen voor een tuinman die per seizoen uw tuin in orde komt maken. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u elk seizoen genieten van een prachtige tuin.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Onze hovenier in Kerkdriel inschakelen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot aan oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Wij zijn in het bezit van de beste materialen zodat we kwalitatief werk kunnen leveren. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij voor u klaar als hovenier in Kerkdriel.

Wij maken uw droomtuin waar

Van Lokven Tuinen is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinonderhoud en sierbestrating. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces, zodat u altijd het laatste woord heeft. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen! Zou u graag willen weten hoeveel het gaat kosten? Vraag online een offerte aan en kom niet voor verrassingen te staan!

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Uden