fbpx

Hoveniersbedrijf Oss

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in de regio Oss? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, sierbestrating, tuinonderhoud, overkappingen plaatsen, kunstgras leggen, veranda’s bouwen, tuinhuizen bouwen, vijvers aanleggen en schuttingen plaatsen. Dus wat uw wensen ook zijn, hoveniersbedrijf Van Lokven Tuinen in de regio Oss heeft voor al uw wensen een passende oplossing.

Een hovenier uit de regio Oss

Van Lokven Tuinen is een hovenier uit de regio Oss die écht naar uw wensen luistert. Zo creëert u samen met ons uw droomtuin waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent. Voor alles wat een tuin aangaat staan we voor u klaar. Daarnaast leggen we ook dakterrassen aan. 

 

De voordelen van een tuin van Van Lokven Tuinen:

  • Wij ontzorgen u van A tot Z. Wij verzorgen dus ook de elektra.
  • Persoonlijke service & advies
  • We komen onze afspraken altijd na
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met hoveniersbedrijf Oss

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Uw tuinman uit Oss

Het belangrijkste vinden wij dat u ontzorgt wordt en heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. Dus ook wanneer u niet zulke groene vingers heeft of simpelweg niet veel tijd heeft om uw tuin te onderhouden, dan kunt u ons ook als tuinman inschakelen. Wij weten precies wanneer we bepaalde planten, bomen of hagen onder handen moeten nemen. Hierbij nemen we als tuinman in de regio Oss dit tijdrovende en zware werk uit handen.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Oss