fbpx

Uw droomtuin laten aanleggen door dé hovenier Reek?

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Reek die écht naar uw wensen luistert? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat gevestigd is in Heesch. Dit is slechts een klein rijden van Reek. Hierdoor leveren wij onze diensten ook als hovenier in Reek en omgeving. Voor alles wat uw tuin aangaat kun u ons inschakelen. 

Tuinman of hovenier Reek?

Een tuinman in Reek gezocht? Of het nu om een eenmalige klus gaat of regelmatig tuinonderhoud, Van Lokven Tuinen is uw tuinman in regio Reek. Wij komen bij allerlei soorten tuinen om deze mooi en schoon te houden. Zowel zakelijk als particulier. We zijn dan ook zowel tuinman als hovenier, al omschrijven en omvatten al onze diensten eerder het begrip van hovenier. Desalniettemin begrijpen we de verwarring van de term of dat men vaak hetzelfde bedoeld, ongeacht de naam die eraan gegeven wordt. Kortom, als zowel tuinman als hovenier Reek weten wij hoe en wanneer we welke planten, hagen en bomen we onder handen moeten nemen. Ook het zware, onaangename en tijdrovende werk nemen we u uit handen, zoals hogedrukreiniging en het verwijderen van mosgroei. Afhankelijk van uw wensen kunnen we uw tuin jaarlijks, maandelijks of wekelijks onderhouden.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Uw hovenier in Reek voor tuinontwerp

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten of heeft u net een nieuwbouwhuis gekocht en moet de tuin nog helemaal aangelegd worden? Laat dan een tuinontwerp op maat maken door uw hovenier Reek. Wij adviseren u graag en luisteren naar uw wensen om te achterhalen welke stijlen en elementen u aanspreken. Samen met u realiseren wij uw droomtuin die voldoet aan al uw wensen en eisen maar ook past bij het pand en omgeving. 

Neem contact op met dé hovenier Reek en omstreken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Uw hovenier in Reek voor tuinaanleg 

Na het tuinontwerp kunnen we aan de slag met de tuinaanleg. Hierbij wordt het ontwerp in werkelijkheid gerealiseerd. Van bestratingen of kunstgras tot het beplanten of het aanleggen van een vijver. Ook voor houten constructies zoals carports, overkappingen en tuinhuisjes bent u bij uw hovenier Reek aan het juiste adres. Bij de tuinaanleggers van Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Eindhoven