fbpx

Zoekt u een hovenier in Schijndel die écht naar uw wensen luistert? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Voor alles wat uw tuin aangaat kunt u ons inschakelen. Of u nu uw tuin compleet wilt laten renoveren, een kleine aanpassing wilt laten of of op zoek bent naar iemand die uw tuin kan onderhouden. Wij zijn een hoveniersbedrijf in Heesch. Dit is slechts op een kleine 20 minuten gelegen van Schijndel. Wij zijn daarom ook actief als hovenier in Schijndel. 

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Onze diensten als hovenier in regio Schijndel

Een hovenier uit de regio Schijndel

Met behulp van hoveniersbedrijf Van Lokven Tuinen is uw tuin een ontspannen plek voor de lente, zomer, herfst en winter. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een plek wordt waar u zich lekker thuis voelt, waar u zich ontspant en waar u tot rust komt. Met andere woorden: uw droomtuin!

 

Hiervoor gebruiken wij altijd de beste materialen en beplantingen. De planten die u kiest leveren wij altijd met garantie. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat er gaat gebeuren. Natuurlijk kunt u ons ook de tuin laten onderhouden. 

 

U kunt ons inschakelen voor het onderhouden of aanleggen van een dakterras, stadstuin, luxe tuin, park of bedrijfstuin.   

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met Van Lokven Tuinen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een hovenier voor uw tuin in Schijndel? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

De voordelen van een tuin van Van Lokven Tuinen

Van Lokven Tuinen is een hoveniersbedrijf in Heesch, vlakbij Schijndel. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft. Enkele andere voordelen zijn: 

 

  • Wij ontzorgen u van A tot Z. Wij verzorgen dus ook de elektra.
  • Persoonlijke service & advies
  • We komen onze afspraken altijd na
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Schijndel