fbpx

Betrouwbaar hoveniersbedrijf Tiel

Zoekt u een ervaren en deskundige hovenier in Tiel en omstreken? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Zoekt u een tuinman in Tiel voor het onderhoud van uw bedrijfstuin of particuliere tuin? Wordt het u allemaal te veel om het zelf bij te houden? Dan bent u bij ons precies op de goede plek. Wij zijn namelijk een hoveniersbedrijf dat van alle markten thuis is. We zijn er niet alleen voor tuinontwerpen en tuinaanleg in Tiel en omstreken, maar ook voor het onderhoud. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Hoveniersbedrijf Tiel voor uw droomtuin

Natuurlijk doet onze hovenier in Tiel en omstreken er alles aan om voor u een droomtuin te realiseren. Wij zijn een bedrijf dat echt luistert naar de wensen van u als klant. Ons doel is dat u een tuin krijgt waar u jarenlang plezier van zult hebben. Heeft u zelf al een idee van uw droomtuin of wilt u graag dat wij met u meedenken? We staan graag voor u klaar. Niets is ons te veel. We staan er garant voor dat u van A tot Z wordt ontzorgd. Uiteraard zijn wij er voor de aanleg van uw tuin. U denkt daarbij waarschijnlijk aan sierbestrating, planten en misschien een vijver. Maar daar houdt het voor ons niet op. We leggen ook gerust het elektra voor u aan. En wat denkt u van een mooie veranda? Ook die realiseren we graag voor u.

Houten overkapping

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Dé hovenier uit regio Tiel

Wellicht heeft u interesse gekregen in onze diensten, maar heeft u toch nog een aantal vragen. Weet dan dat wij ze graag voor u beantwoorden. Bij ons is de klant koning. U kunt ons bellen of u stuurt even een e-mail. Wilt u dat we binnenkort een keer bij u langskomen om uw wensen te bespreken en uw huidige tuin even te bekijken? We maken graag een afspraak met u.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Tiel