fbpx

Hoveniersbedrijf Tilburg

Zoekt u naar een hoveniersbedrijf in Tilburg en omgeving? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen precies aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg.

Ervaren hovenier in Tilburg

Zoekt u in de regio Tilburg een hoveniersbedrijf, neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en natuurlijk kunnen we voor u ook een vrijblijvende offerte maken. U wilt uw tuin veranderen? Wellicht bent u zojuist verhuisd en lijkt het u mooi om de tuin compleet te renoveren. Sommige klanten komen bij ons en weten al precies hoe de tuin eruit moet gaan zien. Dat is prima. Wij zijn er dan voor de tuinaanleg. Wat dat betreft is niets ons te veel. We hebben ervaring met sierbestrating, kunstgras leggen en overkappingen of schuttingen plaatsen. Ook voor het maken van een prachtige, natuurlijke vijver kunt u een beroep doen op een van onze hoveniers.

Laat veranda realiseren door goedkope tuinman Tilburg

De hovenier in Tilburg die u inschakelt voor het tuinontwerp en de tuinaanleg, is er ook voor het tuinonderhoud. Misschien zoekt u juist wel naar een tuinman in Tilburg die u kan helpen met een veranda of overkapping. Wij zijn er inderdaad niet alleen voor de planten, de struiken en het gras. We hebben ook veel kennis en ervaring op het gebied van schuttingen, veranda’s en overkappingen. Zoekt u dus een goedkope tuinman in Tilburg, dan moet u absoluut bij ons zijn.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Ook tuinontwerp mogelijk

Niet iedereen heeft zelf al een plaatje voor ogen van de toekomstige tuin. Wij zijn er daarom ook voor een professioneel tuinontwerp. Als u vertelt wat uw wensen zijn, ontwerpen wij op basis van uw eisen en voorkeuren uw eigen droomtuin. Natuurlijk geven we daarbij, desgewenst, deskundig advies. Onze hoveniers weten precies welke planten wel of niet gedijen in de zon of in de schaduw.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Tilburg