fbpx

Op zoek naar een hovenier of tuinman in Uden?

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier of tuinman in Uden, dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn hét hoveniersbedrijf van de regio Uden. Voor alles wat een tuin aangaat staan wij voor u klaar! Of u nu een nieuwe tuin wilt laten aanleggen, sierbestrating wilt laten aanleggen, een vijver wilt laten aanleggen of onderhoud aan uw tuin wilt laten plegen, bij Van Lokven Tuinen kunt u voor alles terecht wat een tuin aan gaat.

Laat uw tuin onderhouden door een tuinman uit Uden

Wilt u uw tuin op een professionele manier laten onderhouden? Dan komt een van onze tuinmannen graag bij uw langs. Zo blijft uw tuin altijd goed onderhouden. Wij weten precies hoe en wanneer welke bomen, planten of struiken gesnoeid dienen te worden. Zo heeft u in het hoogseizoen weer een mooie en gezonde boom, plant of struik.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met het hoveniersbedrijf in regio Uden

Als hoveniersbedrijf uit de regio Uden kunt u bij ons terecht voor alle soorten tuinaanlegwerkzaamheden, tuinrenovatie, tuinontwerp, alle soortentuinonderhoud werkzaamheden, sierbestrating en het ontwerp en de plaatsing van allerlei soorten tuinhout werken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Uw droomtuin van ontwerp tot oplevering

Laat uw droomtuin ontwerpen door de hovenier uit Uden. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot aan oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie, vakmanschap en creativiteit. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent. Samen creëren we uw droomtuin. Wij luisteren écht naar uw wensen om te achterhalen welke stijlen en elementen u aanspreken. Aan de hand hiervan kunnen we een tuinontwerp op maat maken. Of het nu om een ontwerp gaat voor een dakterras, compacte stadstuin, luxe villatuin of landgoed, wij kunnen iedere tuin als hovenier uit Uden ontwerpen en opleveren.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Uden