fbpx

Op zoek naar een hovenier in Veghel?

Van Lokven Tuinen is een ervaren hovenier die werkzaam is in de regio Veghel. Voor alles wat uw tuin aangaat, staan wij voor u klaar. Of dit nu om tuinonderhoud, een tuinontwerp, tuinaanleg of het aanleggen van sierbestrating gaat, wij verzorgen uw droomtuin van A-Z.

Waarom hoveniersbedrijf van Lokven Tuinen in Veghel?

Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in de regio Veghel die écht naar uw wensen luistert, dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. De oplevering is pas geslaagd als u tevreden bent. Wij kunnen iedereen voorzien van tuinaanleg en onderhoud, zowel voor particulieren als zakelijke bedrijven. 

 

  • Klanten beoordelen ons met een 9,4
  • U kunt rekenen op onze ruime ervaring, advies en creativiteit
  • Meer dan 1.000 + tuinen aangelegd
  • Persoonlijke service
  • Wij komen altijd onze afspraken na
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding 
Tuinaanleg

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met dé hovenier uit Veghel

Wilt u graag weten wat wij als hovenier uit regio Veghel voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een plek wordt waar u heerlijk kunt ontspannen en dat al uw wensen worden vervuld. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat u kunt verwachten. Naast tuinaanleg en tuinonderhoud, zijn wij ook gespecialiseerd in tuinhoutwerk. Van schuttingen, vlonders en tuinhuizen tot veranda’s en pergola’s. 

Tuinonderhoud door een tuinman uit Veghel

Ook wanneer u al beschikt over een droomtuin, maar het graag wilt laten onderhouden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinman uit regio Veghel zorgt ervoor dat uw tuin in goede staat blijft. Afhankelijk van uw wensen kan dit jaarlijks, maandelijks, ieder half jaar of wekelijks gebeuren. 

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Veghel