Op zoek naar een hovenier in Veghel?

Van Lokven Tuinen is een ervaren hovenier die werkzaam is in de regio Veghel. Voor alles wat uw tuin aangaat, staan wij voor u klaar. Of dit nu om tuinonderhoud, een tuinontwerp, tuinaanleg of het aanleggen van sierbestrating gaat, wij verzorgen uw droomtuin van A-Z.

 

Klik voor een offerte

 

Waarom hoveniersbedrijf van Lokven Tuinen in Veghel?

Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in de regio Veghel die écht naar uw wensen luistert, dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. De oplevering is pas geslaagd als u tevreden bent. Wij kunnen iedereen voorzien van tuinaanleg en onderhoud, zowel voor particulieren als zakelijke bedrijven.

 

Neem vandaag nog contact op
met hét hoveniersbedrijf in Veghel

Wilt u uw tuin aanpakken? Dat kan! U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud maar ook houtwerk en sierbestrating voor uw tuin. Dus bent u klaar om uw tuin om te toveren tot een schitterende tuin waarin u kunt genieten van het heerlijke weer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Vrijblijvende offerte op maat

• Klanten beoordelen ons met een 9,4
• U kunt rekenen op onze ruime ervaring, advies en creativiteit
• Meer dan 1.000 + tuinen aangelegd
• Persoonlijke service
• Wij komen altijd onze afspraken na
• Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

 

Neem contact op met dé hovenier uit Veghel

Wilt u graag weten wat wij als hovenier uit regio Veghel voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin een plek wordt waar u heerlijk kunt ontspannen en dat al uw wensen worden vervuld. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat u kunt verwachten. Naast tuinaanleg en tuinonderhoud, zijn wij ook gespecialiseerd in tuinhoutwerk. Van schuttingen, vlonders en tuinhuizen tot veranda’s en pergola’s.

 

Tuinonderhoud door een tuinman uit Veghel

Ook wanneer u al beschikt over een droomtuin, maar het graag wilt laten onderhouden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinman uit regio Veghel zorgt ervoor dat uw tuin in goede staat blijft. Afhankelijk van uw wensen kan dit jaarlijks, maandelijks, ieder half jaar of wekelijks gebeuren.

 

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Veghel