fbpx

Op zoek naar een hovenier in Vlijmen?

Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Van Lokven Tuinen bent u aan het juiste adres. Bij ons staan er altijd ervaren hoveniers voor u klaar. Er wordt niet alleen naar u geluisterd, ook wordt er altijd een betrouwbaar advies gegeven. Wij zijn dé specialisten als het gaat om tuinen. We gaan samen met u aan de slag voor het beste resultaat. Woont u in de regio vlijmen en bent u opzoek naar professionele creativiteit? Schakel dan onze hovenier in Vlijmen in en maak een afspraak.

Voor een tuinaanleg in Vlijmen bent u op het juiste adres

Een nieuwe tuin aanleggen kan een hele klus zijn. Gelukkig staan de hovenier in Vlijmen voor u klaar. Bij Van Lokven Tuinen wordt er zorgvuldig naar uw wensen geluisterd en komen we altijd eerst met een tuinontwerp. Doordat we u graag in ons proces betrekken heeft u altijd het laatste woord en beginnen we pas bij uw goedkeuring. Nadat de tuin zorgvuldig en netjes leeg is gehaald wordt er na een secure voorbereiding begonnen aan uw nieuwe tuin. Woont u in de regio vlijmen en heeft u hulp nodig met uw tuinaanleg schakel Van Lokven Tuin in. Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Tuinaanleg

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met onze hovenier in Vlijmen

Heeft u vragen over de werkzaamheden binnen Van Lokven Tuinen of heeft u behoefte aan andere informatie? Met onze jarenlange ervaring beantwoorden we elke vraag voor u. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

De werkzaamheden binnen Van Lokven Tuinen

U bent niet alleen voor het aanleggen of ontwerpen van een tuin bij ons aan het juiste adres. Bij Van Lokven Tuinen zijn wij ook gespecialiseerd in tuinrenovatie, sierbestrating, tuinonderhoud en houtwerk voor in de tuin. Hierbij is uw wens voor ons het allerbelangrijkst en zullen we altijd met u samen aan de slag gaan voor het beste resultaat. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om zelf uw tuin goed te onderhouden daar helpt de Hovenier in Vlijmen u graag bij. Heeft u behoefte aan wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse onderhoud nodig? Dit en nog veel meer valt te bespreken met de hoveniers bij Van Lokven Tuinen.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Veghel