fbpx

Hoveniersbedrijf Waalwijk

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Waalwijk die naar u wensen luistert? Van Lokven Tuinen is het bedrijf die u zoekt. Wij zijn specialist in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, houtwerk en sierbestrating. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent! Neem contact met ons op om uw tuin te bespreken.

Waar u onze tuinman in Waalwijk voor kan inschakelen

Sinds 2014 is Van Lokven Tuinen actief in Waalwijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van schuttingen, vlonders en tuinhuizen tot veranda’s, pergola’s of beschoeiingen. We maken alles graag naar wens. Hiervoor gebruiken wij altijd de beste materialen en beplantingen. De planten die u kiest leveren wij altijd met garantie. Belangrijk vinden wij dat uw tuin een plek wordt waar u zich lekker thuis voelt, waar u zich ontspant en waar u tot rust komt.

Tuinaanleg verzorgd door Van Lokven Tuinen

De hoveniers van Van Lokven Tuinen hebben al heel wat verschillende tuinen aangelegd en verzorgd in Waalwijk. Geen enkele tuin is hetzelfde en vraagt dan ook telkens weer om expliciete aandacht. De tuinaanleggers van Van Lokven Tuinen zorgen voor een complete aanleg van A-Z. Wij betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Is uw tuin toe aan vernieuwing?

Zou u graag uw tuin willen veranderen? Meer beplanting of toch meer bestrating? Dat is voor onze hoveniers in Waalwijk geen probleem. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat er gaat gebeuren. Advies nodig bij tuinvernieuwing? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag.

Het hoveniersbedrijf in Waalwijk

Van Lokven Tuinen is het hoveniersbedrijf in Waalwijk voor tuinaanleg en onderhoud. Maak online een afspraak om kennis te maken met onze hoveniers. Zij komen graag bij u langs voor een inspectie.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Oss