fbpx

Zou u graag willen dat echte specialisten uw tuin onderhanden nemen? Bij van Lokven Tuinen zijn we gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, sierbestrating, tuinonderhoud en nog veel meer. Wij zijn hét hoveniersbedrijf in Wijchen. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces, zodat u altijd de laatste stem heeft. Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wij verzorgen uw tuinaanleg in Wijchen

Wanneer u kiest voor tuinaanleg bij Van Lokven Tuinen, kunt u rekenen op een betrouwbare en volledige service. Van snoeien en grondverzet tot aan ontwerp en aanleg van uw tuin, onze hoveniers kunnen het allemaal. U kunt ervan uitgaan dat uw tuin in goede handen is bij Van Lokven Tuinen. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en uw tuin te analyseren. Maak online een afspraak!

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Van Lokven Tuinen verzorgt uw tuin van A tot Z

U kunt bij ons terecht als particulier maar ook als bedrijf. Ook staat onze tuinman in Wijchen voor u klaar om alle kleine klusjes te verrichten, zoals uw tuin seizoen klaarmaken. Naast tuinaanleg en tuinonderhoud, zijn wij ook gespecialiseerd in tuinhoutwerk. Van schuttingen, vlonders en tuinhuizen tot veranda’s en pergola’s.

De voordelen van hovenier Wijchen

Een mooie tuin krijgen is niet het enige voordeel dat u heeft. Zo krijgt u bij ons:

  • Persoonlijke service & advies
  • Uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding
  • Ontzorgen u van A tot Z, zo verzorgen wij ook de elektra.
  • We komen onze afspraken altijd na!
  • De planten die u kiest leveren wij altijd met garantie

Voordat onze hovenier in Wijchen van start gaat, maken we graag afspraken over uw tuin. Graag komen we dan ook vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat te kunnen maken. Dit is geheel gratis. Wanneer u akkoord gaat, zetten wij de werkzaamheden in gang. Klanten beoordelen ons met een 9,4!

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Uden