fbpx

Hoveniersbedrijf Zaltbommel

Bent u woonachtig in Zaltbommel en zoekt u een hovenier of tuinman? Van Lokven Tuinen is hét hoveniersbedrijf in uw omgeving. Onze hoveniers hebben jaren werkervaring en veel kennis om u volledig te ontzorgen. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van ons werk en nemen u daarom mee in ons proces. Spreken we u snel?

Uw tuin wordt tot in de puntjes verzorgd

Een tuin te creëren die u in gedachte heeft is een moeilijke opdracht, maar wij houden graag van een uitdaging. Van Lokven Tuinen is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinontwerp, tuinrenovatie, tuinonderhoud en sierbestrating. Om deze reden hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze hoveniers zijn in bezit van de juiste materialen zodat uw tuin er naar wens uit gaat zien. De specialisten van Van lokven Tuinen luisteren graag naar uw wens en staan te springen om voor u te beginnen. 

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met onze hoveniers in Zaltbommel

Wat uw wensen voor de tuin ook zijn, wij vervullen ze graag. We komen graag bij u langs in Zaltbommel om afspraken te maken over uw tuin. Onze hoveniers vinden het erg belangrijk dat uw tuin goed opgeleverd gaat worden. Geen groene vinger? Schakel onze hulp in.

De voordelen van een hovenier uit Zaltbommel

Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. U hoeft alleen uw mening te geven en wij doen de rest. Een mooie tuin hebben is niet het enige voordeel dat u heeft. Zo krijgt u bij ons:

  • Persoonlijke service & advies
  • Uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding
  • Ontzorgen u van A tot Z. Wij verzorgen zelfs ook de elektra
  • We komen onze afspraken altijd na!

Voor meer informatie over onze werkzaamheden, kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Liever eerst een offerte ontvangen? Geen probleem. Vraag een offerte eenvoudig online bij ons aan. 

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Oss