fbpx

Tuinontwerp

We ontwerpen de tuin die volledig voldoet aan uw wensen om de tuin te creëren waar u zich thuis voelt.

Tuinontwerp door Van Lokven Tuinen

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten of bent u op zoek naar een tuinontwerp op maat? De hoveniers van Van Lokven Tuinen komen ook graag langs voor uw tuinontwerp. Wij adviseren u graag en luisteren naar uw wensen om te achterhalen welke stijlen en elementen u aanspreken. Samen creëren we uw droomtuin.

De tuinarchitecten en tuinontwerpers van Van Lokven Tuinen ontwerpen exclusieve tuinen. Of het nu een dakterras, compacte stadstuin, luxe villatuin of landgoed is? Geen uitdaging gaan de tuin ontwerpers van Van Lokven Tuinen uit de weg. Samen met u realiseren wij uw droomtuin die voldoet aan al uw wensen en eisen maar ook past bij het pand en omgeving.

Wilt u weten wat de kosten voor tuinontwerpen zijn voor uw specifieke situatie en wensen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte voor tuinontwerp aan.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Tuinontwerp werkzaamheden

De hoveniers van Van Lokven Tuinen hebben al heel wat verschillende tuinen mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Geen enkele tuin is hetzelfde en vraagt dan ook telkens weer om expliciete aandacht. Zo hebben we onze expertises in het ontwerpen van tuinen onder andere al mogen inzetten bij:

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!