Een hovenier uit de regio Bernheze

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in de regio Bernheze? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, sierbestrating, tuinonderhoud, overkappingen plaatsen, kunstgras leggen, veranda’s bouwen, tuinhuizen bouwen, vijvers aanleggen en schuttingen plaatsen. Dus wat uw wensen ook zijn, hoveniersbedrijf Van Lokven Tuinen in de regio Oss heeft voor al uw wensen een passende oplossing.

Klik voor een offerte

 

Neem contact op met hoveniersbedrijf Bernheze

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

 

Uw tuinman uit Bernheze

Het belangrijkste vinden wij dat u ontzorgt wordt en heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. Dus ook wanneer u niet zulke groene vingers heeft of simpelweg niet veel tijd heeft om uw tuin te onderhouden, dan kunt u ons ook als tuinman inschakelen. Wij weten precies wanneer we bepaalde planten, bomen of hagen onder handen moeten nemen. Hierbij nemen we als tuinman in de regio Oss dit tijdrovende en zware werk uit handen

 

 

Vrijblijvende offerte op maat

 

Tuinaanleg Bernheze

Na het tuinontwerp kunnen we aan de slag met de tuinaanleg. Hierbij wordt het ontwerp in werkelijkheid gerealiseerd. Van bestratingen of kunstgras tot het beplanten of het aanleggen van een vijver. Ook voor houten constructies zoals carports, overkappingen en tuinhuisjes bent u bij ons aan het juiste adres. Bij de tuinaanleggers van Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

 

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Bernheze