Zoekt u een hovenier of tuinman in Nijmegen?

Heerlijk weer en een schitterende tuin; een perfecte combinatie en Van Lokven Tuinen kan u daarbij helpen! Wij ondersteunen u van tuinontwerp tot houtwerk, van tuinaanleg tot tuinonderhoud en van tuinrenovatie tot sierbestrating. Kortom, wij staan klaar voor u & uw tuin en dat allemaal in de regio Nijmegen!

 

Klik voor een offerte

 

Hét hoveniersbedrijf uit Nijmegen

Een onopvallende tuin tot een schitterende droomtuin maken, is geen makkelijke opdracht en gelukkig kan een gespecialiseerd allround hoveniersbedrijf in Nijmegen zoals Van Lokven Tuinen u met zowel grote als kleine tuinklussen uitstekend helpen. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in duidelijke stappen en luisteren hierbij naar uw wensen aan de hand van persoonlijke service en advies. Zo creëert u samen met ons uw droomtuin waar u jarenlang plezier van zult hebben. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

 

Neem vandaag nog contact op
met hét hoveniersbedrijf in Nijmegen

Wilt u uw tuin aanpakken? Dat kan! U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud maar ook houtwerk en sierbestrating voor uw tuin. Dus bent u klaar om uw tuin om te toveren tot een schitterende tuin waarin u kunt genieten van het heerlijke weer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Vrijblijvende offerte op maat

 

Geen groene vingers om uw
droomtuin te onderhouden?

Geen enkel probleem, want u kunt ons in Nijmegen ook inschakelen als tuinman! Voor particulieren en bedrijven staan wij klaar voor het tuinonderhoud van uw tuin, park of gazon. Wij weten exact wanneer bepaalde planten, bomen of hagen onder handen genomen moeten worden. Op deze manier nemen wij het tijdrovende en zware werk uit uw handen zodat u ontzorgd wordt en heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

 

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Eindhoven