fbpx

Zoekt u een hovenier of tuinman in Nijmegen?

Heerlijk weer en een schitterende tuin; een perfecte combinatie en Van Lokven Tuinen kan u daarbij helpen! Wij ondersteunen u van tuinontwerp tot houtwerk, van tuinaanleg tot tuinonderhoud en van tuinrenovatie tot sierbestrating. Kortom, wij staan klaar voor u & uw tuin en dat allemaal in de regio Nijmegen!

Waar u ons als hovenier in Nijmegen voor in kunt schakelen

Hét hoveniersbedrijf uit Nijmegen

Een onopvallende tuin tot een schitterende droomtuin maken, is geen makkelijke opdracht en gelukkig kan een gespecialiseerd allround hoveniersbedrijf in Nijmegen zoals Van Lokven Tuinen u met zowel grote als kleine tuinklussen uitstekend helpen. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in duidelijke stappen en luisteren hierbij naar uw wensen aan de hand van persoonlijke service en advies. Zo creëert u samen met ons uw droomtuin waar u jarenlang plezier van zult hebben. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem vandaag nog contact op met hét hoveniersbedrijf in Nijmegen

Wilt u uw tuin aanpakken? Dat kan! U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud maar ook houtwerk en sierbestrating voor uw tuin. Dus bent u klaar om uw tuin om te toveren tot een schitterende tuin waarin u kunt genieten van het heerlijke weer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Geen groene vingers om uw droomtuin te onderhouden?

Geen enkel probleem, want u kunt ons in Nijmegen ook inschakelen als tuinman! Voor particulieren en bedrijven staan wij klaar voor het tuinonderhoud van uw tuin, park of gazon. Wij weten exact wanneer bepaalde planten, bomen of hagen onder handen genomen moeten worden. Op deze manier nemen wij het tijdrovende en zware werk uit uw handen zodat u ontzorgd wordt en heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Nijmegen