fbpx

Van Lokven Tuinen: dé hovenier in Heesch

Zoekt u een hovenier in Heesch die écht naar uw wensen luistert? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn een hoveniersbedrijf dat sinds 2014 gevestigd is in Heesch. Voor alles wat een tuin aangaat staan wij voor u klaar! Belangrijk vinden wij dat uw tuin een plek wordt waar u zich thuis voelt, waar u zich ontspant en tot rust komt. Met andere woorden: uw droomtuin!

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waar u ons als hovenier in Heesch voor in kunt schakelen

Voor alles wat een tuin aangaat kunt u ons inschakelen als hovenier in Heesch. Wij zijn specialist in het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, sierbestrating aanleggen en in allerlei soorten houtwerk voor uw tuin.

Tuinontwerp & Tuinaanleg

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten of heeft u net een huis gekocht waar de tuin nog volledig voor aangelegd moet worden? De hovenier uit Heesch komt graag bij u langs voor een tuinontwerp op maat. Wij adviseren u graag en luisteren uiteraard ook naar uw wensen, zodat we samen uw droomtuin creëren. 

Of het nu gaat om een stadstuin, een dakterras of een luxe tuin gaat, geen uitdaging gaan onze ontwerpers uit de weg. Van bestratingen, grondwerk of kunstgras tot het beplanten of het aanleggen van een vijver. Bij ons is uw tuin in uitstekende handen.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Neem contact op met de hovenier uit Heesch

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

Sierbestrating aanleggen in Heesch

Van Lokven Tuinen is uw partner voor het aanleggen van sierbestrating in Heesch. Van terrassen en tuinpaden tot opritten: wij leggen het allemaal aan in nagenoeg alle gewenste soorten tuintegels. 

 

Teveel keus door het aanbod in sierbestrating? Wij denken graag met u mee en houden rekening met uw smaak, budget en uw doel. Daarnaast kunnen wij u adviseren over bijbehorende producten voor sierbestrating zoals grind, split en opsluitbanden.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Heesch