Hoveniersbedrijf Den Bosch

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren hoveniersbedrijf in Den Bosch? Dan bent u bij Van Lokven Tuinen aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Heesch, wat slechts een kleine 15 minuten rijden is van Den Bosch. Hierdoor leveren wij onze diensten ook in Den Bosch. Voor alles wat uw tuin aan gaat kunt u Van Lokven Tuinen inschakelen.

 

Klik voor een offerte

 

Tuinaanleg & sierbestrating aanleggen

U kunt ons als hovenier ook inschakelen om uw tuin aan te leggen inclusief sierbestrating, struiken, bomen en planten. Of u nu een volledige nieuwe tuin wilt aanleggen of alleen nieuwe sierbestrating wilt, bij Van Lokven Tuinen kunt u voor alles terecht wat uw tuin aan gaat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de verlichting van uw tuin verzorgen. Naast sierbestrating en uw tuin aanleggen kunnen we ook een vijver of een zwembad aanleggen. Wij adviseren vanuit onze expertise over praktische zaken en betrekken u bij het gehele proces zodat u altijd de laatste stem heeft.

 

Tuinontwerp Den Bosch

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten of heeft u net een nieuwbouw huis gekocht? Dan kunt u onze hulp inschakelen voor een tuinontwerp op maat. Wij komen graag bij u langs in Den Bosch, zodat we uw wensen kunnen bespreken, zodat we samen uw droomtuin creëren. Of het nu om een tuinontwerp voor een dakterras, stadstuin of luxe tuin gaat. Wij kunnen als hovenier voor iedere tuin in Den Bosch een tuinontwerp op maat maken.

 

Een tuinhuis of veranda

Ook voor een houten tuinhuis of veranda kunt u bij Van Lokven Tuinen terecht. Tuin houtwerk doet het altijd goed. Wij kunnen diverse soorten houtwerk voor uw tuin in Den Bosch ontwerpen. Hierbij kunt u denken aan: vlonders, tuinhuisjes, pergola’s, schuttingen, overkappingen of veranda’s.

 

Neem contact op met dé hovenier in regio Den bosch

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf voor uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent.

 

Vrijblijvende offerte op maat

 

Een tuinman voor uw tuinonderhoud in Den Bosch

Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar als tuinman voor het tuinonderhoud van uw tuin, park of gazon. Wij weten hoe en wanneer we welke planten, hagen en bomen we onder handen moeten nemen. Ook het zware, onaangename en tijdrovende werk nemen we u uit handen, zoals hogedrukreiniging en het verwijderen van mosgroei. Bij Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

 

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Den Bosch