fbpx

Met de beste hovenier van Rosmalen eindelijk uw droomtuin?

Dankzij Van Lokven Tuinen, een hoveniersbedrijf uit Rosmalen geniet u eindelijk van de tuin waar u al jaren van droomt. Niet bepaald groene vingers voor het zelf aanleggen van uw tuin? Of te weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin? Dan kunt u de hulp van een tuinman of hovenier gebruiken. Want of u nou een grote siertuin heeft of het dakterras van uw appartement wilt opleuken, ieder huishouden verdient een sfeervolle tuin. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

Uw hovenier of tuinman uit Rosmalen

Wat is eigenlijk het verschil tussen een hovenier en een tuinman? Een hovenier en een tuinman hebben in ieder geval minimaal één gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat een tuin er piekfijn bij ligt. Voor de wat kleinere klusjes zoals onkruid wieden, grasmaaien of de heg snoeien zoek u waarschijnlijk eerder naar een tuinman in Rosmalen. Wanneer grotere klussen nodig zijn zoals een complete renovatie, het maken van een tuinontwerp of de aanleg van sierbestrating wordt eerder een hovenier gezocht. Gelukkig kan een gespecialiseerd allround hoveniersbedrijf in Rosmalen, zoals Van Lokven Tuinen u met zowel grote als kleine tuinklussen uitstekend helpen.

Persoonlijke service & advies

We delen onze expertise graag. Neem vrijblijvend contact op.

Afspraak is afspraak

Afspraken zijn voor ons belangrijk. Die komen we altijd na.

Waar voor uw geld

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor al onze werkzaamheden.

Bel ons op 06-11231306

Meer informatie nodig? Bel ons direct.

Waarmee kan een hoveniersbedrijf in Rosmalen mij helpen?

Van uw oude tuin leeghalen en het ontwerp van uw nieuwe tuin verzorgen, tot de volledige aanleg van groen, bestrating en terras. Maar denk ook aan diensten als het verzorgen van sproeisystemen of elektra en het bouwen van passende tuinhuizen. Ongeacht de grootte van uw tuin of uw budget, met de beste hovenier van Rosmalen wordt uw tuin altijd van A tot Z aangelegd.

Wat is het beste moment om een hovenier uit Rosmalen in te schakelen?

Het hele jaar door! Van januari tot december zijn er, afhankelijk van de werkzaamheden, volop mogelijkheden om als tuinman in Rosmalen aan de slag te gaan. Van voorbereidingen op het nieuwe bloeiseizoen tot de aanschaf van specifieke soorten planten. Sterker nog, het kan enorm schelen in de kosten wanneer u tuinonderhoud of tuinaanleg op het juiste moment laat verzorgen. Wij als hovenier in de regio Rosmalen kunnen u hierover uitstekend informeren. Blijf dus vooral niet stilzitten in de koude wintermaanden of hete zomermaanden, het is altijd een goed moment om lekker in de tuin te werken!

Wat zijn de kosten voor een hovenier?

De kosten voor een hovenier of tuinman zijn natuurlijk sterk afhankelijk van de wensen en daarvoor nodige werkzaamheden en materialen. Wij geven als hoveniersbedrijf in Rosmalen wel een globale indicatie van de prijs waar u rekening mee kunt houden. Maar elke tuin en elke wens is anders, dus komt het vaak neer op maatwerk. Wilt u precies weten waar u aan toe bent met de klus in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar onze aanpak? Wij verzorgen uw droomtuin van ontwerp tot oplevering in heldere stappen. Dit doen wij met passie en vakmanschap. Ons project is pas geslaagd als u tevreden bent!

Bekijk wat anderen zeggen over dé hovenier uit Rosmalen