fbpx

Complete Tuinrenovatie laten uitvoeren?

Bij de hoveniers van Van Lokven Tuinen is uw tuin in uitstekende handen!

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Waar voor je geld

Garantie

Op alle tuinwerken

Winterklaar maken

Goed voorbereid de winter in

06 - 11 23 13 06

Meer weten? Bel gerust!

Complete Tuinrenovatie regio Oss voor een nieuwe tuin

Van Lokven Tuinen in regio Oss geeft uw bestaande tuin een grondige metamorfose aan de hand van een tuinontwerp en deskundig advies. Voor alles wat een tuin aangaat staan wij voor u klaar! Belangrijk vinden wij dat uw tuin een plek wordt waar u zich lekker thuis voelt, waar u zich ontspant en tot rust komt. Met andere woorden: uw droomtuin! Hiervoor gebruiken wij altijd de beste materialen en beplanting. De planten die u kiest leveren wij altijd met garantie. Met behulp van een tuintekening, een stappenplan en een beplantingsplan weet u precies wat er gaat gebeuren. U zult uw tuin niet meer terug kennen!

Wilt u weten wat de kosten voor tuinrenovatie zijn voor uw specifieke situatie en wensen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte voor een nieuwe tuin aan.

Tuinaanleg

 

Tuinonderhoud

 

Tuinhoutwerk

 

Goed in tuinrenovatie, tuinaanleg en tuinontwerpen

Naast onze specialisatie voor tuinrenovaties, beslaat tuinhoutwerk een belangrijk onderdeel van ons werk. Schuttingen, vlonders, tuinhuizen, veranda’s, pergola’s of beschoeiingen, wij kunnen alles naar wens maken. Gecombineerd met onze uitgebreide kennis van beplanting creëren wij een mooi, harmonieus geheel. Huurt u ons in voor tuinrenovatie, dan passen wij het gewenste houtwerk meteen mooi in! Uw aangelegde tuin gaat altijd naar wens, zodat u zich echt thuisvoelt in uw tuin. Deze mooi houden? Ook daarvoor zet u Van Lokven Tuinen in. Voor een nieuwe tuin of een bestaande tuin veranderen komen wij in heel regio Oss, Nijmegen, Veghel, Uden, Loosbroek, Heesch, Erp, Boekel en Schaijk.

Recensies

Jeffrey gaat voor kwaliteit. Zijn vaste uitspraak is: wat hij maakt moet gewoon goed zijn! En dat heeft hij dan ook gedaan. Onze oprit ligt er super bij. Wij zijn er erg blij mee! bedankt Jeffrey.

Daniel Driessen

Jeffrey van Lokven heeft een flinke bestratingsklus enthousiast en professioneel uitgevoerd. Betrouwbaar en deskundig.

Harry Geurts

“Jeffrey van Lokven heeft een grote klus, alle buxes naar de stort gebracht, in een zeer korte tijd alles netjes afgevoerd.”

Renate van Dieten

Wat kenmerkt ons Hoveniersbedrijf?

N

Allround

N

Transparant

N

Kei in bestratingen

N

Goed in tuinhoutwerk

N

Wij overleggen elke stap met u

N

Veel gezien in nieuwbouwwijken

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem gerust contact op met onze Hoveniers! Wij beantwoorden graag al uw vragen. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, sierbestrating, tuinhoutwerk en andere tuindiensten komen wij onder meer in regio Oss, Nijmegen, Veghel, Uden, Loosbroek, Heesch, Erp, Boekel en Schaijk.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KvK 63321009

Van Lokven Tuinen
Standvoetbeker 8
5384 DT Heesch

Openingstijden

Ma – vr: 6 – 18
Za 6 – 15
Zo Gesloten

Telefoon